Shtator 15, 2021 08:29 CET

• Ministri i Jashtëm i Iranit: SHBA fajtori kryesor për paqëndrueshmërinë dhe pasigurinë e Afganistanit • Athinë e Selanik, protesta të dhunshme kundër vaksinave e kufizimit • Trump: Nuk keni zgjidhje tjetër veçse të më rizgjidhni në 2024!