Shtator 14, 2021 08:49 CET

• Presidenti Raisi: Irani dhe Iraku vendosën për zgjerimin e lidhjeve në të gjitha fushat pavarësisht planeve të armiqve • Bashkimi Evropian dhe Rafael Grossi mirëpresin marrëveshjen midis Iranit dhe ANEA -së • Avioni më i ri i Rusisë hyn në tregjet botërore